好康 | 育儿 | 100% Mmmmm 的 FernleafUHT ~~~

自从孩子们戒母奶后,也极少让她们喝牛奶了,都是极力鼓励孩子们从天然食物摄取钙质与其他营养。

但是孩子们对'奶'的渴望度有时还是超过我想象~尤其在聚会有时看到其他小朋友们一人一盒巧克力牛奶时~所以也需要筛选一下偶尔喝的牛奶 :P

如今广推的Fernleaf UHT,是100%来自纽西兰(New Zealand)的奶牛所生产的。在Fernleaf的奶牛只都被农夫好好地照顾,也让奶牛回归大自然,接受阳光的洗礼,在肥沃青青草原上自由地吃鲜嫩的野草,所生产的天然牛奶自然较为高品质,比起其他在内户的奶牛拥有更高量的维生素D。



Fernleaf也强调,凭着高品质野草,良好的环境,干净的空气与水源,这里的奶牛只都是自然地生产牛奶,不需要接受任何形式的‘激奶素’。他们也确保拥有140年经验的奶牛养殖家严密监管生产牛奶的程序,确定所生产的自然奶不受任何污染。

所以Fernleaf UHT值得让你100% Mmmmm哦~~ 哈哈哈



一边喝奶一边学习纽西兰国家,还不错~



来看看制作以下影片的花絮~ 哈哈哈,拍摄的时候妹妹突然被爸爸送到了门边,结果大呼为什么不能出来一起喝奶,啊哈哈哈哈哈


好不容易拍了好几张照片,结果发现这张超搞笑的!:DDD

眼睛看着在眼镜中流转的巧克力Fernleaf UHT牛奶而打结了 O.O, 哈哈哈~怎样?有没有100% Mmmmm的感觉?




好康 | 育儿 | 100% Mmmmm 的 FernleafUHT ~~~ 好康 | 育儿 | 100% Mmmmm 的 FernleafUHT ~~~ Reviewed by Angel Poi Woon on 上午7:12 Rating: 5

19 条评论:

  1. 哈哈哈,真的好可爱!!! 姐姐现在在镜头前很厉害咯!!
    小妹好可怜,被拒在屋内!! 哈哈哈哈!!
    照片真的拍得好棒!!! 很难得的孩子们可爱的回忆!!!

    回复删除
  2. alamak comelnye your kids dengan straw tu ek, milk is good for our children tau

    回复删除
  3. wah so cute and really creative put the things on the map. :) Love love love... milk is really good for kids tau and adults also :)

    回复删除
  4. yeah my kids too love to drink Fernleaf UHT. I like also to drink this and straw too cute to use!

    回复删除
  5. alololo..so cute...aunty pun tak buat photoshoot lagi..all the best ya...mana tau boleh pergi NZ...

    回复删除
  6. i tengok anak u comel je dengan straw berpusing tu. hahaha

    回复删除
  7. wa so cute and creative posing with the props and all, looks great! love the fun straw as well!

    回复删除
  8. Cuma bisa fokus ke foto anak anaknyang lucu lucu. Mereka terlihat senang sekali. Tp artikelnya Abby tak paham hehehee... bahasax aneh aja.

    回复删除
  9. It's truly great to hv this fernleaf brand.. My kids love the chocolate flavours so much! Tesco is selling cheap now.. I just ordered and buy for them to drink..

    回复删除
  10. Everyone love to drink fernleaf. My favourite flavor is chocolate! Woohoo! Your kids are cute with those glasses on!

    回复删除
  11. I suka dan minum susu Fernleaf memang kegemaran kita tambah yang perisa susu coklat tu terbaik kita minum hari-hari kat rumah beli banyak-banyak sekali gus...

    回复删除
  12. Comelnya anak you minum susu guna straw tu. Anak i pun suka minum susu ni. Rasanya lebih sedap especially yang coklat tu.

    回复删除
  13. Nina seisi keluarga memang minum Fernleaf Full Cream. Suka rasa nya yang kurang manis dan sedap!
    Comel laaaa anak² you minum pakai straw pusing² tu... ! Mana nak beli straw tu?

    回复删除
  14. fernleaf milk is always my favourite. i haven't open my parcel yet n cant wait to explore what is inside. so cute lah your daughter wearing the eye straw.

    回复删除
  15. Bestnya susu fearnleaf ni. Dah lama x minum susu jenama ni. Nanti nak cubalah.

    回复删除
  16. Milk actually good for our body not even for kids.. my mother in law always remind me to give milk to my kids even everyday without miss..

    回复删除
  17. firstly, i nak komen that anak u sgt comel! hi hi hi hi
    fernleaf ni is a otai brand in malaysia. surely sedap.
    my kids love minuman milk based like this. selalu sgt beli especially yg coklat.
    bagus utk kesihatan gigi & tulang.

    回复删除
  18. Wahhh masing-masing dah mula minum susu fernleaf dengan straw pusing-pusing ni ya..:D, comel je tengok. Nanti sis pun nak trylah pakai straw tu...:D. Susu fernleaf pun sedap.

    回复删除
  19. why so cute...memang sedap susu fernleaf ni bagus untuk anak atas satu tahun...nak beli jgk la nanti

    回复删除

Blogger 提供支持.